Κάνουμε πραγματικότητα την ιδέα σας. Μοιραστείτε τη μαζί μας και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς.

Ψάχνετε για ειδικούς στην ανάπτυξη ιστοσελίδων και εφαρμογών που προσφέρουν πραγματική αξία στην επιχείρησή σας; Εάν ναι, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος, την κατάλληλη στιγμή.
Ζητήστε Προσφορά
Κατσκευή Ιστοσελίδων

Έμφαση στη Λεπτομέρεια.

Εστιάζουμε στην κατασκευή πανέμορφων και φιλικών προς τον χρήστη προϊόντων. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, προσφέροντας έτσι ένα τέλειο, αισθητικά και λειτουργικά, αποτέλεσμα.

Μοναδικός Συνεργάτης.

Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου το project σας χωρίς να σπαταλάμε τον χρόνο σας κατά την κατασκευή. Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του project & χτίζουμε μια στενή συνεργασία για ό,τι χρειαστείτε στο μέλλον.

Πάντα Ενημερωμένοι.

Παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στην παγκόσμια βιομηχανία της τεχνολογίας. Προσαρμοζόμαστε στις συνεχείς αλλαγές γρήγορα και αποδοτικά, ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες που προσθέτουν αξία στην επιχείρησή σας.

Πάντα δίπλα σας όταν μας χρειάζεστε.

Συνεχίζουμε να σας στηρίζουμε συνεχώς, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του project που μας αναθέσατε.

0.1 Πλήρης &
Συνεχής Εκπαίδευση

Μετά την ολοκλήρωση του project, σας παρέχουμε πλήρη εκπαίδευση για όλες τις εργασίες που χρειάζεται να κάνετε στην ιστοσελίδα ή το e-shop σας. Είμαστε εκεί για να λύσουμε όλες τις απορίες σας και να κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητά σας.

Κι επειδή πολλά πράγματα ξεχνιούνται και χρειάζεται συνεχής εκπαίδευση, δίνουμε πάλι τη λύση δημιουργώντας video αποκλειστικά για εσάς τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε όσες φορές επιθυμείτε στο δικό σας χώρο και χρόνο.

0.2 Ενημερωμένη ιστοσελίδα
και εβδομαδιαία αναφορά

Ο κώδικας μίας εφαρμογής που βρίσκεται στο internet όπως ένα e-shop ή μια ιστοσελίδα είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενημερώνεται τακτικά, ώστε να μην δημιουργούνται κενά ασφαλείας που μπορούν να εκμεταλλευτούν κακόβουλοι hackers.

Το πλάνο υποστήριξης της Web Design περιλαμβάνει εβδομαδιαίο έλεγχο ασφαλείας, απόδοσης και ταχύτητας της ιστοσελίδας σας. Εάν εντοπιστεί κάποιο πρόβλημα, προβαίνουμε φυσικά στην άμεση διόρθωσή του. Παράλληλα, θα λαμβάνετε από εμάς εβδομαδιαία αναλυτική αναφορά με τις εργασίες που έγιναν.

0.3 Αιτήματα Υποστήριξης &
Backup Ασφαλείας

Ποιοτική υποστήριξη σημαίνει ξεγνοιασιά! Τα καθημερινά backup ασφαλείας σε ξεχωριστό server εγγυώνται ότι ακόμα κι αν κάτι "πάει στραβά", θα μπορέσουμε να ανακτήσουμε την ιστοσελίδα και τα δεδομένα σας.

Αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή χρειάζεστε τη βοήθειά μας για να κάνετε κάποια αλλαγή στην ιστοσελίδα σας; Δεν έχετε παρά να συνδεθείτε στο Support Panel της Web Design και να υποβάλετε ένα αίτημα υποστήριξης. Θα ασχοληθούμε άμεσα με το αίτημά σας και θα σας ενημερώνουμε συνεχώς για την εξέλιξή του.

Έχουμε έναν αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης της καθημερινότητας.

Έχουμε σχεδιάσει έναν μοναδικό τρόπο αλληλεπίδρασης με τους συνεργάτες μας που προσφέρει αξιοπιστία, διαφάνεια και αποτελέσματα που εσείς λατρεύετε...

Αναζητείτε κάποιον να σας φτιάξει μια ιστοσελίδα ή έναν αξιόπιστο συνεργάτη;