Σε έναν διαδικτυακό κόσμο, χρειάζεστε Digital Marketing!

Τίποτα δε σταματάει με τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop. Αντιθέτως, με αυτά ξεκινούν τα πάντα. Μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική Digital Marketing θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε το ιδανικό κοινό, την κατάλληλη στιγμή.
Ζητήστε Προσφορά
Κατσκευή Ιστοσελίδων

Digital Marketing Plans διαμορφωμένα απ' τους στόχους σας

Οι διαφορετικές ανάγκες κάθε επιχείρησης απαιτούν συγκεκριμένους τρόπους προώθησης. Λαμβάνοντας υπόψη πολλούς παράγοντες (τη φύση της επιχείρησης, τους στόχους που θέλει να επιτύχει και σε πόσο χρόνο, τον ανταγωνισμό, το budget κ.ά.) δημιουργούμε και προτείνουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο προώθησης στα digital media.

.01 Google Advertising


Η Google διαθέτει τη διασημότερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, ενώ παράλληλα αποτελείται από το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργαζόμενων ιστοσελίδων. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημιστείτε σε έναν τεράστιο αριθμό χρηστών, ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται.

Οι δυνατότητες πολλές. Διαφημιστείτε με κείμενο στο Search Network και προσεγγίστε τον πελάτη σας ακριβώς τη στιγμή που σας χρειάζεται. Διαφημιστείτε με εικόνα και βίντεο στο Display Network ή στο Youtube και δημιουργήστε περιεχόμενο που θα μείνει για αρκετό καιρό στη μνήμη των χρηστών. Όποιο στόχο και αν θέσετε, το σίγουρο είναι ότι μέσω της Google υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος να τον επιτύχετε!

Έρευνα - Βελτιστοποίηση - Εκτέλεση. Σε αυτά βασιζόμαστε για να αναπτύξουμε ένα πλάνο προώθησης έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση των διαφημίσεών σας. Προσθέτοντας και το κατάλληλο budget, καταλήγουμε σε μια "φόρμουλα" που αποσκοπεί στη μέγιστη δυνατή απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

.02 Διαχείριση Social Media


Τα Social Media συγκεντρώνουν εκατομμύρια χρηστών καθημερινά. Facebook, Instagram, Linkedin κ.ά. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, υπάρχει και το κατάλληλο δίκτυο που θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το brand σας και να χτίσετε εμπιστοσύνη με τους πελάτες σας.

Είτε έχετε μια ιστοσελίδα, είτε ένα eshop, τα κοινωνικά δίκτυα είναι ένα σημαντικό μέσο για να έρθετε πιο κοντά στο κοινό σας και να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για τις προτιμήσεις του, να λύσετε πιθανές απορίες, αλλά και για να τους εξυπηρετήσετε σε οτιδήποτε χρειάζεται σε πιο άμεσο και προσωπικό επίπεδο.

Ο σωστός προγραμματισμός, η θεματολογία του περιεχομένου, αλλά και η σωστή διαφήμιση και προώθηση αποτελούν τις κύριες ενέργειες οποιουδήποτε δραστηριοποιείται στα social media. Στη Web Design αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε μια σωστή παρουσία της εταιρείας σας στα κοινωνικά δίκτυα έτσι ώστε να παρέχετε τις σωστές πληροφορίες στο κοινό που σας ψάχνει.

.03 Email Marketing & Automations


Η αξία των ηλεκτρονικών μηνυμάτων είναι διαχρονική. Ένα σωστά διαμορφωμένο mail, σε ένα ειδικά στοχευμένο κοινό, στην κατάλληλη ώρα και με το κατάλληλο μήνυμα, μπορεί να αποφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα για την ιστοσελίδα ή το eshop σας.

Ενημερώστε στο κοινό σας για τα νέα προϊόντα σας, για νέες προσφορές και εκπτώσεις που ισχύουν για λίγο καιρό. Προσεγγίστε ξανά πελάτες που σας έχουν εμπιστευθεί στο παρελθόν και ενισχύστε το loyalty των ήδη υπαρχόντων πελατών. Καλωσορίστε τους νέους χρήστες στο site σας με μοναδικές προσφορές ή "θυμίστε" σε άλλους ότι έχουν ξεχάσει κάτι στο καλάθι τους για να το αγοράσουν.

Το email marketing είναι μια ημαντική μορφή προώθησης των σύγχρονων επιχειρήσεων. Ξεκινάει με τη συλλογή email από το site, τα social media ή από άλλες πηγές, ακολουθεί η διαχείριση των mail αυτών (ανάλυση, δημιουργία segments, πρόσθεση tag, grouping κλπ) και ολοκληρώνεται με τη στρατηγική η οποία θα οριστεί ανάλογα με το τι στόχους θέλετε να πετύχετε.

Αναζητείτε κάποιον να σας φτιάξει μια ιστοσελίδα ή έναν αξιόπιστο συνεργάτη;