H Κατασκευή Eshop για ένα πραγματικό online κατάστημα.

Aναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση του e-shop σας πάντα με στόχο την αύξηση των πωλήσεών σας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα e-shop φιλικό προς τον χρήστη, αξιόπιστο, γρήγορο και λειτουργικό.
Ζητήστε Προσφορά

Κατασκευή Eshop

Μαζί θα δημιουργήσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα που θα αρχίσει να πουλάει από την πρώτη μέρα.

.01 Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων
από Excel ή άλλη βάση δεδομένων

Η εισαγωγή των προϊόντων είναι μία από τις πιο συνηθισμένες διαδικασίες κατά την κατασκευή ενός e-shop. Παρ' όλα αυτά, σε πολλές περιπτώσεις ο κατάλογος των προϊόντων σας ή του προμηθευτή σας ενδέχεται να αλλάζει συχνά, ακόμα και σε καθημερινή βάση, οπότε χρειάζεστε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να ενημερώνετε συνεχώς το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για αυτές τις αλλαγές.

Εμείς σας δίνουμε τη λύση στον τομέα της αυτόματης εισαγωγής προϊόντων είτε από δική σας βάση δεδομένων, είτε από βάσεις δεδομένων των προμηθευτών σας. Δεν χρειάζεται να σας απασχολεί η μορφή της βάσης καθώς μπορούμε να υποστηρίξουμε όλους τους δημοφιλείς τύπους όπως Excel, csv, xml κτλ.

.02 Αυτοματοποίηση Αποστολών

Είναι πάντα υπέροχο να γίνεται καθημερινά μεγάλος αριθμός παραγγελιών σε ένα e-shop. Όταν συμβαίνει αυτό όμως, η διαδικασία αποστολής όλων αυτών των παραγγελιών αρχίζει να γίνεται περίπλοκη και χρονοβόρα.

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα σύστημα αυτοματοποίησης των αποστολών, δηλαδή ένα σύστημα που θα σας δίνει τη δυνατότητα να καταχωρούνται αυτόματα οι παραγγελίες στο σύστημα της μεταφορικής σας, μαζί με όλα τα στοιχεία αποστολής, χωρίς να χρειάζεται να τα γράφετε όλα με το χέρι.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να εκτυπώνονται κατευθείαν και τα voucher των αποστολών. Σκεφτείτε πόσο χρόνο εξοικονομείτε για να τον αφιερώσετε σε πιο σημαντικά θέματα της επιχείρησή σας!

.03 One-Page Checkout

Έχει αποδειχθεί ότι το One-Page Checkout απλοποιεί αρκετά τη διαδικασία της παραγγελίας από ένα e-shop. Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε περισσότερες πωλήσεις που είναι και ο βασικότερος λόγος ύπαρξης ενός e-shop.

Τα περισσότερα e-shop που έχουν χαμηλά conversion rates (αριθμός αγορών ανά αριθμό επισκέψεων) θα οφεληθούν τα μέγιστα από ένα καλοσχεδιασμένο, καθαρό και ευανάγνωστο One-Page Checkout. Η σελίδα του Checkout είναι η πιο κρίσιμη στη διαδικασία αγοράς και θα πρέπει να κάνει εύκολη τη ζωή του πιθανού αγοραστή κι όχι το αντίθετο.

Επιπλέον, φροντίζουμε η σελίδα να έχει ξεκάθαρους τους τρόπους πληρωμής, το κόστος των μεταφορικών και πληροί όλες τις προδιαγραφές που θέτει η νομοθεσία GDPR.

.04 Caching & Speed Optimization

Η ταχύτητα φόρτωσης του e-shop σας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό εάν ο επισκέπτης θα παραμείνει στη σελίδα σας ή θα αποχωρίσει εκνευρισμένος. Έρευνες δείχνουν ότι όσο αυξάνεται ο χρόνος άνω των 3 δευτερολέπτων, τόσο αυξάνεται κατακόρυφα και το bounce rate (άμεσή έξοδος) των επισκεπτών που φέρατε με μεγάλο κόπο και κόστος στο e-shop σας.

Γι' αυτό το λόγο η βελτιστοποίηση της ταχύτητα φόρτωσης παίζει κύριο ρόλο στην κατασκευή ή το redesign e-shop που αναλαμβάνει η Web Design. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό σύχρονων τεχνολογιών caching και CDN με servers υψηλών επιδόσεων, θα κάνει το e-shop γρήγορο και αποτελεσματικό, καθώς θα διευκολύνει τον χρήστη να πλοηγηθεί στα προϊόντα και να ολοκληρώσει τις αγορές του.

.05 Διασύνδεση Πωλήσεων με Google Analytics

Είναι μέγιστης σημασίας να γνωρίζετε τι συμβαίνει όταν κάποιος επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση του κατάλληλου tracking code που σας δίνει πρόσβαση σε μια πληθώρα δεδομένων από οποιαδήποτε ενέργεια λαμβάνει χώρα στο site σας. Παρακολουθήστε ποιες σελίδες επισκέπτονται οι χρήστες σας, με ποιο περιεχόμενο αλληλεπιδρούν περισσότερο, τι τους τραβάει την προσοχή κλπ. Η πληροφορία αυτή είναι πολύτιμη για να βγάλετε συμπεράσματα για όλες τις δραστηριότητες προώθησης που ακολουθείτε καθώς και για τη λειτουργία του site σας.

Συνδέοντας την ιστοσελίδα σας με analytics, συγκεντρώνετε δεδομένα με πραγματική αξία για εσάς που σας δίνουν τη δυνατότητα να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα των όλων σας των digital ενεργειών και κατά πόσο επιτυχγάνονται οι στόχοι που έχετε θέσει.

.06 Conversion Funnel Tracking Setup

Για την επίτευξη κάθε σημαντικού στόχου που έχετε θέσει στο site σας, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα βήματα που ακολουθούν οι χρήστες που σας επισκέπτονται. Αφού λοιπόν προσθέσουμε το analytics tracking code μπορούμε να δημιουργήσουμε εξατομικευμένα funnels τα οποία μας δίνουν πληροφορία για κάθε βήμα που κάνουν οι χρ΄σητε πριν ολοκληρώουν μια αγορά ή μια συμπλήρωση φορμας κλπ.

Μέσω των conversion funnels μπορείτε να εντοπίσετε τυχόν προβλήματα στο site σας, να βρείτε σε ποιο σημείο και για ποιο λόγο "χαλάει" το buying process και να τα διορθώσετε. Σας πα΄ρεχει δηλαδή χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το σημείο του conversion funnel που χρειάζεται αλλαγή.

.07 Φιλοξενία σε γρήγορους & αξιόπιστους server

Ένα e-shop έχει ανάγκη από μία αξιόπιστη, γρήγορη και ασφαλή φιλοξενία και η Web Design σας δίνει μία δοκιμασμένη και αποτελεσματική λύση στον τομέα του e-shop hosting. Οι servers μας λειτουργούν σε περιβάλλον cloud, χρησιμοποιούν σύγχρονους SSD δίσκους, εξελιγμένα συστήματα CDN & caching, με αποτέλεσμα να σας προσφέρουν απίστευτες ταχύτητες.

Το πλεονέκτημα των cloud servers είναι ότι σας προσφέρουν 100% hardware up-time, κάνοντας το e-shop σας να είναι πάντα online εξυπηρετώντας τους πελάτες σας και αποφεύγοντας τα καταστροφικά downtimes.

Τέλος, οι servers μας είναι βελτιστοποιημένοι για όλα τα γνωστά e-commerce platforms (WooCommerce, Opencart, Prestashop, Magento, Virtue Mart κ.ά.) με τεχνολογίες αιχμής για μεγάλες ταχύτητες και εξοικονόμηση πόρων.

Τα Έργα μας

Τα πολλά λόγια είναι περιττά... Τα έργα μας αντικατοπτρίζουν την ποιότητα της εργασίας μας.

.08 Διασύνδεση με το ERP
ή το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης

Εάν η επιχείρισή σας χρησιμοποιεί κάποιο ERP για την διαχείριση της αποθήκης της τότε μπορούμε να αναλάβουμε την διασύνδεσή του με το e-shop σας.

Με τη διασύνδεση του ERP και του e-shop σας μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο από καταχωρήσεις κι ενημερώσεις του stock καθώς και να αποφύγετε λάθη διαθεσιμότητας προϊόντων. Ακόμη, γίνεται αυτόματη καταχώρηση των στοιχείων απόδειξης ή τιμολογίου στο πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης χωρίς να χρειάζεται η πληκτρολόγηση των στοιχείων του πελάτη και της παραγγελίας, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ελαχιστοποιώντας τα λάθη.

Στην Web Design μπορούμε να υλοποιήσουμε μία διασύνδεση με οποιοδήποτε ERP παρέχει τέτοια δυνατότητα (π.χ. Microsoft Dynamics, SoftOne, Entersoft).

.09 Custom ανάπτυξη χωρίς περιορισμούς

Στη Web Design πιστεύουμε ότι κάθε e-shop είναι ιδιαίτερο και μοναδικό. Αντίστοιχα, κάθε πελάτης έχει τις δικές του μοναδικές και ιδιαίτερες ανάγκες.

Γι' αυτό στην δημιουργία του e-shop σας δεν περιοριζόμαστε από τις έτοιμες λύσεις της αγοράς αλλά μπορούμε να υλοποιήσουμε custom λύσεις που να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας.

Τέτοιες λύσεις μπορεί να είναι αυτοματοποίηση λειτουργιών της καθημερινότητας, εκσυγχρονισμός τρόπου λειτουργίας, διασύνδεση με προμηθευτή ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε, μικρό ή μεγάλο.

Διαβάστε περισσότερα στην σελίδα για τις Custom Εφαρμογές ή δείτε κάποια από τα Plugins που έχουμε δημιουργήσει.

.10 SEO για e-shop

Το SEO στο e-shop είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και διαφέρει πολύ από το SEO που πρέπει να γίνει σε μία ιστοσελίδα. Ένα e-shop περιέχει συνήθως εκατοντάδες με χιλιάδες σελίδες προϊόντων, κατηγοριών και χαρακτηριστικών που πρέπει να προσεχθούν για την απόδοσή τους.

Στο πλάνο συνεργασίας μας για το SEO του e-shop σας, αναλαμβάνουμε την εύρεση της λίστας με τις λέξεις-κλειδιά που θα πρέπει να στοχεύσουμε για να βγούμε στα πρώτα αποτελέσματα της Google, ελέγχουμε συνεχώς για προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν, παρακολουθούμε τους ανταγωνιστές σας, σας εκπαιδεύουμε για το πώς να ενημερώνετε σωστά το e-shop σας και δημιουργούμε αξιόλογο content (π.χ. άρθρα, κείμενα για τις κατηγορίες) το οποίο είναι πολύ βασικός παράγοντας στο SEO.

Διαβάστε περισσότερα στην σελίδα για την Προώθηση Ιστοσελίδων SEO.

.11 Marketing Plan

Ή προώθηση του eshop.html σας είναι σημαντική αν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας και να κάνετε πωλήσεις. Ένα marketing plan ειδικά διαμορφωμένο για τις δικές σας ανάγκες, σχεδόν επιβάλλεται. Η δημιουργία ενός επαγγελματικού προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα, η διαφήμιση στο Google, το SEO, διάφορες τεχνικές E-mail marketing, όλα συνδυάζονται και διαμορφώνουν μια συνολική στρατηγική μάρκετινγκ, ραμμένη στα μέτρα σας.

Τι από αυτά είναι ιδανικό για εσάς; Ποιες μέθοδοι είναι οι πιο αποτελεσματικοί; Μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους και αν ναι πώς; Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα με στοιχεία, έτσι ώστε να επιτύχετε το μέγιστο δυνατό από την επένδυσή σας στην διαδικτυακή σας προώθηση και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα στην σελίδα για το Digital Marketing.

.12 Email Automations

Όπως αναφέραμε και στο marketing plan, μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσω αποστολής email. Με τη χρήση όμως email automations μπορείτε να αυτοματοποιήσετε διαδικασίες που μπορούν να σας αποφέρουν σημαντικά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, μπορείτε να καλωσορίσετε κάποιον νέο χρήστη που μόλις έκανε εγγραφή στο newsletter σας ή να προσπαθήσετε να φέρετε πίσω στο eshop.html σας κάποιον χρήστη που είδε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν άλλά δεν το αγόρασε.

Με τη χρήση των κατάλληλων προγραμμάτων και το setup ειδικού tracking, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τεχνικές που χρησιμοποιούν ακόμη και οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο και που αποδεδειγμένα έχουν εκπληκτική απόδοση.

.13 Μεταφορά e-shop σε WooCommerce

Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση του e-shop σας και τη μεταφορά στη δημοφιλέστερη e-commerce πλατφόρμα, το WooCommerce. Κατά τη μεταφορά διατηρούμε όλα τα δεδομένα των παραγγελιών, των προϊόντων ακόμα και των κωδικών των χρηστών σας!

Ακόμη, αναλαμβάνουμε την ασφαλή μεταφορά του e-shop σας από άποψη SEO για να μη χάσει η σελίδα σας τη δυναμική που έχει στα αποτελέσματα της Google. Κάνουμε όπου χρειάζεται τις απαραίτητες ενέργειες (redirects, 404 κ.ά.) ώστε να παρέχουμε στη Google τα σωστά στοιχεία για τη μεταφορά του e-shop σας.

Η μεταφορά ενός e-shop απαιτεί εμπειρία στη διαδικασία και ιδιαίτερη προσοχή καθώς πολλά πράγματα μπορεί να στραβώσουν αν δε δωθεί η απαιτούμενη προσοχή.

Στην Web Design αναλαμβάνουμε τη μεταφορά του e-shop από οποιαδήποτε πλατφόρμα (OpenCart, PrestaShop, Magento, Joomla, CS-Cart κ.ά.) αλλά και από Custom υλοποιήσεις.

.14 Πλήρης & Συνεχής Υποστήριξη

Τα πακέτα υποστήριξης της Web Design εγγυώνται την καλή λειτουργία του e-shop σας σε βάθος χρόνου κι όχι μόνο τον πρώτο καιρό.

Φροντίζουμε για την ασφάλεια του e-shop σας, κρατώντας τον κώδικα συνεχώς ενημερωμένο. Έτσι, μειώνονται τα κενά ασφαλείας και ο κίνδυνος από κακόβουλες ενέργειες τρίτων.

Παρακολουθούμε συνεχώς την απόδοση του e-shop μέσω ελέγχων ρουτίνας και επεμβαίνουμε όταν κρίνουμε σκόπιμο προκειμένου να διορθώσουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν λόγω ενημερώσεων ή αλλαγών στα CMS/frameworks.

Αναλαμβάνουμε αλλαγές που επιθυμείτε να γίνουν στο e-shop σας, ενημερώσεις περιεχομένου ή διαχειριστικά tasks που δεν μπορείτε ή δεν προλαβαίνετε να κάνετε εσείς.

Οι τολμηρές επιχειρηματικές κινήσεις χρειάζονται αξιόπιστους συνεργάτες.

 • Eshop με WooCommerce
 • Eshop με CMS
 • B2B Eshop
 • Επαγγελματικός Κατάλογος
 • Custom Eshop
 • Eshop με Inart
 • Κατάλογος προϊόντων
 • Eshop με χιλιάδες προϊόντα
 • Eshop με συγχρονισμό προμηθευτών
 • Eshop με Drop Shipping
 • Eshop με Stripe, Braintree, Paypal
 • Eshop με digital προϊόντα
Πώς θα περαστούν τα προϊόντα μου;
Για την εισαγωγή των προϊόντων υπάρχουν δύο τρόποι. Να περαστούν χειροκίνητα είτε από εμάς είτε από εσάς, ή αν τα έχετε κάπου μηχανογραφημένα, να δημιουργήσουμε μηχανισμό ώστε να εισαχθούν αυτόματα.
Πόσο κοστίζει η κατασκευή ενός e-shop;
Η κατασκευή ενός e-shop μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ανάλογα με τις γλώσσες που αυτό θα μεταφραστεί, με τους κωδικούς προϊόντων που θα έχετε ή αν θέλετε αυτόματη διασύνδεση με το ERP σας είναι κάποιοι από τους λόγους που μπορούν να αυξήσουν το κόστος ενός e-shop.
Μπορώ να διασύνδεσω το e-shop με το ERP που χρησιμοποιώ;
Φυσικά και μπορείτε (και μπορούμε δηλαδή)! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας δίνει αυτήν την δυνατότητα το ERP σας. Μετά είναι δική μας δουλειά να ενώσουμε τα δύο συστήματα που χρησιμοποιείτε για άριστο έλεγχο των παραγγελιών και των αποθεμάτων σας.
Πώς μπορώ να ελέγχω από που έρχονται οι πωλήσεις μου;
Απλά κι εύκολα μετά από το σωστό σετάρισμα που κάνουμε με το Google Analytics. Με αυτήν την δωρεάν πλατφόρμα του Google για την οποία σε εκπαιδεύουμε για να την χρησιμοποιήσεις σωστά, μπορείς να δεις σχεδόν τα πάντα που θα χρειαστείς για να μάθεις από που προέρχονται οι πωλήσεις σου.
Είναι το e-shop μου φιλικό προς τις κινητές συσκευές;
Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες μας καθώς με την αλλαγή του αλγορίθμου της Google για τις κινητές συσκευές, οι ιστοσελίδες που δεν είναι φιλικές, θα "καταποντιστούν" οργανικά. Και όταν αναφέρουμε φιλικές, δεν είναι μόνο να προσαρμόζονται στις οθόνες αλλά να είναι και πιο "ελαφριές" και με ξεκάθαρα κενά για να μπορεί να πατήσει το δάχτυλο το κάθε link. Για να ελέγξετε λοιπόν την σελίδα σας, σας προτείνουμε δύο εργαλεία της Google, το Pagespeed Insights και το Search Console Mobile-Friendly Test.
Πώς μπορώ να ελέγξω αν είναι το e-shop μου είναι αρκετά γρήγορο;
Αυτό φυσικά μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς και να σας δώσουμε μία πλήρη ανάλυση με τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Εάν θέλετε να το βρείτε μόνος σας, τα καλύτερα εργαλεία είναι το GTmetrix και το Google Pagespeed Insights. Διαβάστε το άρθρο μας Αργή Ιστοσελίδα - Γιατί συμβαίνει & πώς να το διορθώσεις για να κατανοήσετε καλύτερα τα παραπάνω εργαλεία.

Αναζητείτε κάποιον να σας φτιάξει μια ιστοσελίδα ή έναν αξιόπιστο συνεργάτη;